Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: www.3dbuilding.se

Integritetspolicy

I samband med köp

I samband med att dataskyddsförordningen (GDPR) trädde i kraft 25 maj 2018 vill vi upplysa dig, som besökare på hemsidan samt kund hos oss, om vilken typ av information rörande dig som sparas i våra system. Vi har anpassat vår hantering av dina personuppgifter till den nya dataskyddsförordningen, din integritet är viktig för oss. Så här hanteras dina uppgifter hos oss.  

Dessa uppgifter sparar vi

Dina uppgifter – såsom personnummer, namn, e-postadress, adress, telefon/mobilnummer, kontaktperson, och orderdetaljer – finns tryggt förvarade i vårt system.

Vid betalning av faktura hanteras dina betalningsuppgifter hos 3D Building Sweden AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer. Förutsättning för att få handla mot faktura är att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år eller för företag att du är registrerad hos Bolagsverket. En kreditupplysning och identitetskontroll kommer att genomföras.

Därför sparar vi dina uppgifter

– Utöver den betalningsinformation som nämns ovan lagrar vi orderhistorik för garantiåtaganden, besöksinformation, fakturor, statistisk uppföljning, kundbetyg av oss och dyl som kan vara kopplad till kontaktinformationen.
– I kontakt med oss genom e-post lagras även dessa mail.
– För att kunna möjliggöra leverans av varor kommer våra leverantörer och deras fraktbolag behöva ta del av dina kontaktuppgifter.

Därför behandlar vi dina uppgifter

Ditt tillhandahållande av personuppgifter vid köp hos 3D Building Sweden AB är ett krav som är nödvändigt för att vi ska kunna hantera beställningar. Utan de efterfrågade uppgifterna är det därför inte möjligt för oss att sälja produkter till dig.

Vi behandlar personuppgifter som är nödvändiga för att
– besvara inkommande frågor eller förfrågningar,
– ingå samt fullgöra beställningar,
– hantera reklamationer och garantiåtgärder,

Uppgifterna lagras för att på smidigast möjliga sätt kunna fullfölja framtida beställningar, besvara eventuella frågor angående tidigare beställningar, garantiåtaganden samt personuppgifter som behövs för att uppfylla kraven i bokföringslagen, mervärdesskattelagen och annan tvingande lagstiftning.

Tredje part

Dina uppgifter behandlas som utgångspunkt endast av 3D Building Sweden AB. Vi kan komma att dela utvalda delar av din information som namn, e-postadress och mobilnummer med exempelvis externa leverantörer av tjänster. Dessa leverantörer är också skyldiga enligt lag och avtal att skydda dina uppgifter. Vi säljer aldrig dina personuppgifter vidare till tredje part. Vill du ändå att vi raderar alla personuppgifter rörande dig, så kontaktar du oss på info@3dbuilding.se

I samband med besök på hemsida

Vilka personuppgifter samlat vi in.

Namn, E-post och telefonnummer som samlas in via hemsidan behålls i 6 månader om inget mer aktivt val har gjort tex, affärssamtal eller offertförfrågan har inletts. Du har alltid rätt att bli borttagen ur systemet. Kontakta oss då på info@3dbuilding.se

Cookies

Vi har Google Analytics cookies på sajten.

Har du frågor kring vår integritetspolicy eller undrar över något så är du alltid välkommen att kontakta oss på info@3dbuilding.se